moim zdaniem nie ma co przesadzać z napędem 4x4. przy mocach w okolicach 200KM nie jest to niezbędne, co innego jeśli byłyby to moce 250+ to wtedy faktycznie byłaby to duża wada.
Miałeś kiedyś jakieś auto awd?
Zamieszczone przez bardzozlymisio
Zaraz mnie tu koledzy zakrzycza - ale jak chcesz 200KM to celuj w 4x4 bedziesz zachwycony .
Oska przytej mocy to pomylka.
Po części się z Tobą zgadzam. Może "pomyłka" to za dużo powiedziane, ale z takiej mocy w FWD nie da się swobodnie korzystać...
Witam, mam małe pytanko:
Czy u was też po wyłączeniu samochodu działają wentylatory??
A dokładniej jak samochód się rozgrzeje i po wyłączeniu u mnie działają 2 wentylatory razem z tym od klimy, czy to normalne?? Dodam, że klima jest na pewno wyłączona a wentylatory potrafią chodzić nawet do 2min. Wcześniej jak było ciepło to tego nie miałem. Co wy na to??
witam wymienilem dzis u elektryka modól sterowania wentylatorami wlaczam kluczyk a wentylatory sie nadal wlaczaja oba jak wyjme kluczyk dalej hodza DOPIERO JAK WYJME BEZPIECZNIK NA AKUMULATORZE TO SIE WYLACZAJA CO JEST Z TYM SKODA 2000 ROK 1.9TDI
wentylatory pracujace po wylaczeniu silnika to norma. jest nawet naklejka na przednim pasie informujaca o tym.
zamiast wymieniac modul sterowania wymienilbym plyn chlodzacy i porzadnie przeplukal chlodnice wraz z calym ukladem.
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz