Po wyłączeniu samochodu działają wentylatory...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tadeusz55
    Classic
    • 2010
    • 15

Zamieszczone przez panek
    moim zdaniem nie ma co przesadzać z napędem 4x4. przy mocach w okolicach 200KM nie jest to niezbędne, co innego jeśli byłyby to moce 250+ to wtedy faktycznie byłaby to duża wada.
    Miałeś kiedyś jakieś auto awd?

Zamieszczone przez bardzozlymisio
    Zaraz mnie tu koledzy zakrzycza - ale jak chcesz 200KM to celuj w 4x4 bedziesz zachwycony .
    Oska przytej mocy to pomylka.
    Po części się z Tobą zgadzam. Może "pomyłka" to za dużo powiedziane, ale z takiej mocy w FWD nie da się swobodnie korzystać...
  • patrolgr93
    Drive
    • 2009
    • 71

Witam, mam małe pytanko:
    Czy u was też po wyłączeniu samochodu działają wentylatory??
    A dokładniej jak samochód się rozgrzeje i po wyłączeniu u mnie działają 2 wentylatory razem z tym od klimy, czy to normalne?? Dodam, że klima jest na pewno wyłączona a wentylatory potrafią chodzić nawet do 2min. Wcześniej jak było ciepło to tego nie miałem. Co wy na to??

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

zobacz tu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ry+ch%B3odnicy http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ry+ch%B3odnicy

Komentarz

• lukasz2313
        Classic
        • 2009
        • 15

witam wymienilem dzis u elektryka modól sterowania wentylatorami wlaczam kluczyk a wentylatory sie nadal wlaczaja oba jak wyjme kluczyk dalej hodza DOPIERO JAK WYJME BEZPIECZNIK NA AKUMULATORZE TO SIE WYLACZAJA CO JEST Z TYM SKODA 2000 ROK 1.9TDI

Komentarz

• rss
          L&K
          • 2009
          • 1098

wentylatory pracujace po wylaczeniu silnika to norma. jest nawet naklejka na przednim pasie informujaca o tym.
          zamiast wymieniac modul sterowania wymienilbym plyn chlodzacy i porzadnie przeplukal chlodnice wraz z calym ukladem.
          kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...

Komentarz

Pracuję...